DE ÎNCHIRIAT Cameră, Atene, Athens, Grecia, Dardanelion 122

DE ÎNCHIRIAT - Cod. 21664

  • Tipologie: Cameră
  • Zona: 82 m²
  • Camere: 3
  • Podea: 3

Suntem doi oameni si un caine care trăiesc într-o casă mare, așa că am decis că ar putea fi o idee bună de a împărtăși Apartament cu roommies internaționale :) Suntem folosind "doar a aterizat", din 2010 și până în prezent am avut mai multe roomates de la diferite țări: Austria, Panama, Letonia, Serbia, Turcia, Brazilia, etc și păstrăm cele mai frumoase amintiri de la toate dintre ele.




Casa este nou-construit și confortabil și este situat în Glyfada (vă rugăm să verificați în Google unde Glyfada este), o zonă de siguranță și bogat în apropiere de munte și la mare. Există două balcoane frumoase cu vedere la munte sau o parte din mare și ne-am pus ghivece cu flori și copaci. Avem o masina washine, masina de spalat vase, TV, CD și DVD player și, desigur, Wi-Fi. Puteți folosi totul! Singurul lucru pe care îl cere, este să fie blând cu ei :)




Mii cameră are un pat, dulap, o măsuță, un fotoliu și ușă balcon. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la perne, lenjerie de pat și prosoape pentru că avem o mulțime de ei :)




Dacă veniți în Grecia, în scopul de a învăța limba, ține cont de faptul că te pot ajuta cu studiile tale, deoarece acesta este domeniul meu: predare grec antic și modern, istorie și latină la copii :)




Interesat? Trimite-mi un pm:)




* Sejur scurt este posibil *

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Realigro International
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB