DE VÂNZARE 2 camere, Kallithea, Halkidiki, Grecia, Kallithea

DE VÂNZARE - Cod. 28525

  • Tipologie: 2 camere
  • Zona: 59 m²
  • Camere: 3
  • Podea: 1-2

Apartament de No.5, Kallithea
Localizare: Apartamentul este situat in centrul Kallithea, cel mai popular sat din peninsula Kassandra din Halkidiki, la 200 de metri de plaja centrală. Kallithea este o stațiune comercială și cosmopolit modernă, bine cunoscut pentru patrimoniul istoric și arheologic, plajele sale frumoase și viața de noapte intensă. Satul are toată infrastructura necesară (magazine, restaurante, cafenele, baruri) necesare pentru vacanțe plăcute și de divertisment și un sejur confortabil pe tot parcursul întregului an. Distanța de la orașul Salonic și aeroportul său este de aproximativ 85 km.
Interiorul: Apartamentul contemporan (59 m2), se extinde pe doua nivele, primul etaj și mansardă. Primul etaj este format dintr-un dormitor, o baie cu duș / toaletă și o cameră de zi, cu o zonă de luat masa și o chicinetă complet funcțională. Mansarda este format dintr-un dormitor și o baie cu duș / WC. Apartamentul dispune de izolare termica si fonica excelenta. Materialele de construcție de înaltă calitate utilizate în apartament (lemn, sticla si aluminiu) sunt rezistente și durabile de umiditate în timp, în conformitate cu standardele europene de calitate. Pardoseala este pavat cu dale de marmură mari. Baie, care este pavat cu gresie, are o cabină de duș spațioasă și rezistent la umiditate gips carton plafon. Apartamentul poate fi achizitionat complet mobilat, pentru un preț corespunzător.
Zonele în aer liber: Apartamentul are balcoane din fata si din spate. În partea din spate la parter există o piscină comună cu o zonă pentru șezlonguri.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB