DE VÂNZARE Casă, Marathonas, Attica, Grecia, Dikastika

DE VÂNZARE - Cod. 23171

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 1081 m²
  • Camere: 6
  • Podea: 7

O oportunitate extrem de rara de a achiziționa o casă minunată într-o locație excelentă. O, casă nouă și frumoasă, 7 camere de 380 de metri pătrați în Dikastka, în zona unică de Schinias golf, situat lângă faimosul oraș din Marathon (~ 45 km de centrul orasului Atena). Terenul totală privat de teren este de 1081 de metri patrati.

Parterul cuprinde un apartament separat cu 2 camere, bucatarie si baie. Un garaj interior este, de asemenea, la parter.
Primul etaj cuprinde un living mare, o sufragerie, bucatarie, o camera de studiu / birou și o baie. Al doilea etaj cuprinde 4 dormitoare mari, care sunt toate en-suite.

Zidurile exterioare ale proprietății, precum și îngrădirea terenului sunt complet îmbrăcat în piatră naturală.

Proprietatea are vederi deosebite, iar zona este caracterizată de un grad de o frumusețe naturală remarcabilă. Acesta este situat la câțiva metri de mare și Parcul Național din Schinias. Parcul cuprinde o zonă umedă, o pădure de pini de coastă, un izvor de apă dulce, o peninsulă, un deal și un golf magnific. Această zonă este înconjurată de cel mai important ecosistemului de coastă din Attica. Parcul conține, de asemenea, centrul olimpic de canotaj, care a început să funcționeze în 2004 și a găzduit evenimentele de canotaj de la Jocurile Olimpice de la Atena. Punct de vedere istoric, zona identifică cu campul de lupta de la Marathon, care este la câțiva pași.

Zona de golf Schinias este de numai 40 minute de aeroportul, la 20 minute de portul Rafina (cu legături spre insulele Mykonos, Tinos, Andros) și la 30 minute de cale ferată suburbane legătură cu Atena Metro și merge tot drumul până la Corint. Centrul orașului Atena este doar aproximativ o oră cu mașina.
 
Proprietatea are nevoie de doar un pic de lucru interne să fie finalizat. Ea are electricitate, apă și facilități pentru tratarea apelor reziduale biologice. În plus, infrastructura a fost pregătit pentru instalarea de panouri solare pentru producerea de energie electrică.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB