DE VÂNZARE Teren construibil, Astris, Thassos, Grecia, Plot 932B

DE VÂNZARE - Cod. 19201

  • Tipologie: Teren construibil
  • Zona: 4000 m²
  • Camere: 0
  • Podea: 0

Teren de construcție de pe linia frontală idilică pe insula Thassos (Egeea de Nord), situat într-o locație excepțională, oferit la preț realist. Parcela se află la o scurtă plimbare de 10 minute de plaja de nisip din apropiere 'Salonikios'. Este una dintre cele 4 parcele încântătoare din acest site de dezvoltare pe litoral.

O aură de pace și liniște pătrunde pe situl care este ridicat la aproximativ 30 de metri deasupra mării, oferind o vedere, încadrată în pini luxuriante, de-a lungul mărilor strălucitoare până la Muntele Athos, în peninsulul Halkidiki. Parcela oferă izolare fără distanță. Există un acces bun la sit de pe drumul principal care înconjoară insula. Topografia blândă naturală a terenului minimizează cantitatea de remodelare terestră necesară pentru orice proiect de clădire și, astfel, optimizează costurile de dezvoltare
Site-ul este situat pe partea de sud a Thassos, lângă satul 'Astris' și se bucură de cel mai bun climat de pe insulă, cu plaje din apropiere de nisip mătăsos. Locația și topografia site-ului este o descoperire rară pe Thassos. Electricitatea circulă de-a lungul graniței de nord a șantierului. Alimentarea cu apă este pe drumul principal care înconjoară insula.

Această parcelă din prima linie respectă toate criteriile de planificare locală pentru a permite acordarea licențelor de construcție. Un lot adiacent de 4.000 de metri patrati a fost vandut recent, care valideaza preturile cerute.

Pentru detalii complete, consultați http://www.viviun.com/AD-155196/

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB