DE VÂNZARE Teren agricol, Posidi, Halkidiki, Grecia, Posidi, Chalkidiki, Greece

DE VÂNZARE - Cod. 31306

  • Tipologie: Teren agricol
  • Zona: 6400 m²
  • Camere: 0
  • Podea: 0

GREECE, CHALKIDIKI, POSIDI: Pe partea superioară a dealului și la 750m de mers pe jos până la plajă, se află o fermă de 6 400 de metri pătrați de măslini cu vedere maiestuoasă, situată în partea de jos a primului picior al peninsulei Chalkidiki, din municipiul Kassandra și aproape de satul de litoral Possidi. Parcela se află la o oră de mers cu mașina de Aeroportul din Salonic (SKG).

Câmpul de măsline are o vedere panoramică de 180 de grade (vezi imaginea video) de la nord la est (cu vedere spre sud în centru), oferind vederi uimitoare ale cascadei peninsulei, mării și Muntelui Olympus, de-a lungul mării. Este situat pe vârful dealului de altitudine de ~ 80 metri, care dă porecla locului "Pyrgos", ceea ce înseamnă "Turnul", deoarece are una dintre cele mai bune vederi din piciorul întregii peninsula. În prezent, câmpul are măslini sănătoși, dintre care unii sunt vechi de peste un secol și sunt în prezent recoltați în mod activ pentru uleiul de măsline extra virgin din soiul Chalkidiki. Acest câmp este vândut așa cum îl vedeți în imagini.

Câmpul are un acces direct la drumul municipiului cu o înălțime de 5-6 metri și, deoarece locația este puțin populată, nu există trafic pe șosea. Este o locație naturală liniștită și calmă. Proprietățile învecinate din partea de vest sunt neocupate, iar din partea de nord și est există câteva case și vile sporadice. Acest domeniu este perfect pentru construirea unei vile, hotel sau stațiune, restaurant etc. Toate permisele și documentele necesare sunt deja disponibile pentru anchetă și pregătite.

Există două plaje principale aproape de câmp. Plaja Possidi se află la 10 minute de mers pe jos (vezi fotografia) ~ 750 metri și plaja Aegeopelagitika (linia dreaptă spre mare

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Anuntul postat de privare de
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB