DE VÂNZARE Vilă, Kassandra, Halkidiki, Grecia, Nea Skioni

DE VÂNZARE - Cod. 28032

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 155 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 2

Vânzări de proprietar, fără intermediari.
Locul neobișnuit de frumos din Halkidiki, pe peninsula Kassandra, în satul Skioni, vândut casa foarte confortabil, confortabil și confortabil, care se pot folosi atât permanente pe tot parcursul anului, precum și pentru o vacanță de chic. Casa este situata chiar la marginea Mării Egee .Before mai puțin de 1 metru. Într-o revoltă incredibil de verde și Pestryaev de culori luminoase teren de 1200m2, echipat cu sistem automat de udare, este o grădină exotică, care cresc 12 de măslini și pomi fructiferi, 5, precum și o vie minunată. Parcela ofera o priveliste de neuitat a Munților olimpice. De asemenea, pe site-ul este setat gidropull pentru 8 persoane pentru relaxare completă și de odihnă de calitate de agitația și stresul. Casa are o monolit w / w cadru, pereți exteriori din cărămidă. Zona de living totală de 155m2. La parter se afla o camera de zi, bucătărie, baie și un șemineu frumos. La etajul al doilea sunt 2 dormitoare confortabile, o cameră de recreere, un jacuzzi și o zonă de balcon spațios 9m2, cu vederi minunate la mare. Nu departe de casa principală este o casă de oaspeți, cu o zonă de living de 26m2, care, în plus față de dormitoare și băi există, de asemenea, o bucătărie de vară cu grătar șic.
Ambele case sunt complet mobilate și gata pentru un live confortabil, plăcut,. Intregul complex a fost construit în anul 2007, iar în 2012 efectuate reparații cosmetice. Fațadelor ambelor clădiri sunt tencuite și vopsite, acoperișul este realizat din dale de argilă high-tech. Centrala termică care funcționează cu combustibil diesel, furnizează apă caldă și încălzire. Ambele case au aer condiționat, permițându-vă să mențină un climat confortabil pe tot parcursul anului.
În luna august 2012, toate documentele referitoare la bunurile aduse în conformitate cu recentele modificări în legislația elenă.
Ca un plus frumos, se poate observa că, pe de o parte a parcelei este o livadă de măslini frumos, pe de altă parte, vecinii sunt oameni foarte liniștite și inteligente de la Moscova și Sankt-Petersburg.
Acest lucru compact, dar la casa același timp spațioasă și confortabilă, cu un drept site-ul magnific la marginea Mării Egee va provoca emoții pozitive luminoase, chiar și în cel mai pretențios și exigent.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB