DE VÂNZARE Vilă, Mochlos, SItia, Crete, Grecia, Mochlos, Mirabello Bay, Crete

DE VÂNZARE - Cod. 27972

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 350 m²
  • Camere: 3
  • Podea: 2
  • Starea clădirii: Excellent

Vila Atalanta este o proprietate unică, completat la cele mai înalte standarde atât de construcție și accesorii, cu vedere la portul din Limenaria, care este 500m vest de sat încântător din Mochlos.

Proprietatea este amplasata pe un teren cu 2700sqm ziduri extinse din piatră naturală și peisagistică. O caracteristică remarcabilă este instanța de asomare închisă de tenis (40m x 20m), care include un perete înalt de 5m lovit-spate și proiectoare. Există, de asemenea, o piscină cu gresie (8m x 4m x 1,5m), situat într-o zonă extinsă terasă. In total sunt peste 400mp de zone de terasă pavate cu gresie sau decorative, inclusiv o terasă pe acoperiș 55sqm accesate printr-un mod de mers pe jos.
Vila dispune de 200 mp de spațiu locativ cuprinde 3 apartamente spațioase, dormitor / baie, un vestiar pentru oaspeți și o cameră principală în plan deschis magnific 100mp cu bucătărie complet utilată, șemineu și vedere panoramică la mare. Subsol insumeaza peste 350mp, cu o zonă de utilitate, dus / WC, cameră de birou și în afara repauz drive-through pentru 4/5 autoturisme. Această zonă are multe posibilități de spațiu locativ suplimentar, inclusiv crearea de cazare a personalului.

Toate zonele de încălzire centrală completă, geamuri sunt duble cu ecrane integrale zbura si rulouri exterioare electrice, precum și pereți și acoperiș este bine izolat. Casa este foarte sigur, iar motivele sunt închise de ziduri substanțiale și garduri metalice. Alte caracteristici de securitate pot fi adăugate cu ușurință

Această proprietate are multe caracteristici încântătoare și facilități și locația sale un adevărat unic de ședere pentru tot parcursul anului de viață face.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Anuntul postat de privare de
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB