DE VÂNZARE Vilă, PSICHIKO, Attica, Grecia, 7, STADIOU

DE VÂNZARE - Cod. 28308

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 1125 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 230

Vă scriem pentru a vă informa cu privire la o proprietate care este acum disponibil pentru vânzare, care ar putea fi de interes pentru tine sau de oricare dintre persoanele de contact.
Proprietatea este situată în Palaio Psychico (zona D ') la Atena și include teren de 1125,25 m2 și o clădire rezidențială cu un etaj de 234,65 m2. Cladirea a fost construita in doua faze: prima fază în 1960 (174,65 m2), iar al doilea în 1990 (60m2), atunci când, de asemenea, întreaga clădire a fost renovată temeinic. Valoarea justă de piață este estimată la ~ 3,5M € și are un raport de podea suprafață de 0,6.
Proprietatea combină mediul suburban Palaio Psychico cu apropierea unică în centrul Atenei, precum și un acces facil la principalele artere urbane, ceea ce duce în afara orașului și la aeroport. Palaio Psychico, cu împrejurimile sale predominant verde și un acces ușor la toate serviciile cheie și de transport, este o locatie ideala pentru resedinte high-end. În același timp, datorită garanției unice pe care zona se bucură și locația sa convenabilă, este cea mai mare parte preferata de ambasade, diplomați și alți profesioniști care călătoresc în mod frecvent și navetiști și demnitari.
Aria clădirii actuală este 234,65 m2, dar, având în vedere suprafața proprietății, împreună cu raportul său de podea din zona, acesta permite până la 675m2 construit, oferind astfel opțiuni semnificative pentru utilizarea sa în viitor. Atașat veți găsi o hartă cu locația proprietății, precum și fotografii pentru informare.
Sperăm că această comunicare va fi de folos sau orice altă organizație sau individuală a țării dumneavoastră. În cazul în care o parte potențial interesată vine în atenția dumneavoastră, am fi recunoscători dacă ați putea transmite informațiile sau dacă ați putea să le referi la noi, astfel încât să ofere clarificări sau detalii.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB