DE VÂNZARE Vilă, Syvota Bay, Lefkada, Grecia, Sivota

DE VÂNZARE - Cod. 23791

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 95 m²
  • Camere: 3
  • Podea: 2

Island: Lefkada este o insula din Marea Ionică, cu plajele cele mai impresionante și curate din lume. Plaja Egremni este votat la an la an ca un top 5 pe plajă la nivel mondial de către mass-media, cum ar fi CNN și The Guardian. Syvotas Bay este un mic sat pitoresc de pescuit cu unul dintre cele mai exclusiviste zone de vile din Lefkada construite în jurul ei. Uimitor port natural este plin de viață cu barci cu vele aproape pe tot parcursul anului și pescarii aduce pește proaspăt de zi cu zi pentru tavernele și care urmează să fie vândute pe barci de pescuit.

Plot: Pe un teren magnific de 4.000 de metri patrati, cu vedere atat Syvotas Bay si Marea Ionică, inclusiv insulele Ithaca, Arkoudi și Atokos. Mai puțin de 100 de metri de malul mării, cu vedere la intrarea și bărci cu vele care intră și ies Syvotas Bay.

Aceasta este vila mai mic și cel mai ușor de gestionat, cu doua dormitoare foarte mari la parter, cu dulapuri și lumină care intră ambele camere. Există un jacuzzi, un duș și o mașină de spălat în acest etaj.

Primul etaj cuprinde o bucătărie cu și o a doua baie care să satisfacă vizitatorii. Camera de zi are vederi uimitoare din interiorul Ithaca și Kefalonia la sud-est și port de pe vest. Canapeaua este situat ideal pentru a prinde vederi panoramice de la ferestrele mari. Un pridvor punte de lemn duce la o piscină mare 6x9 infinit. Gazon în jurul piscinei este decorul perfect pentru lenevind în jurul, joc și prinderea ceva soare.

Extras: piscină privată, podele din lemn, semineu, casa în rețea, aer condiționat central și punte piscina din lemn.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB