DE ÎNCHIRIAT Casă, Chania, Crete, Grecia, Parodos 4i Sarpaki

DE ÎNCHIRIAT - Cod. 23055

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 90 m²
  • Camere: 3
  • Podea: 3

GRECIA - Creta - MYRON HOUSE casă tradițională de inchiriat in Chania Old Town
Chania: de inchiriat in cartierul istoric al artiștilor casei tradiționale (90 mp.), Pe trei nivele, plus terasă. Casa a fost restaurată cu cea mai mare atenție la detalii și constă dintr-un living, bucatarie, 2 dormitoare (4 paturi) și baie. Oaspeții au acces la toată casa. B & B de servicii este posibil. Sejur de minim 3 nopți. Deschis tot timpul anului.


Myron House este o casă tradițională restaurată cu dragoste la ultimul detaliu, amplasat în inima orașului vechi, departe de mulțimile turistice. Aceasta casa cu trei niveluri este un loc perfect pentru a trăi ca un localnic, cufundat în istorie și farmec de Chania

Casă tipic în orașul vechi din Chania, Myron House este situat în apropiere de piața municipale și în fața zidurilor bizantine istorice care duc la portul venețian. Casa este situată în cartierul istoric din si muncitori (Maheradika), care din 1669 a găzduit meșterii care au făcut celebre cuțitele tradiționale cretane. Una dintre aceste ateliere de lucru este încă deschisă astăzi, chiar pe colț, unde puteți găsi Myron House.
Diagonală de Myron House este biserica parohială istoric al Sf. Eleftherios, 1636. Zugravi și iconari Mulți au trăit în această stradă (inclusiv proprietarul, care este un artist), și doi pictori engleză la momentul live și munca în casă opusă.

Myron House este construit în stil tradițional Old Town - trei niveluri de aproximativ 30 mp. pe podea - și cuprinde trei camere. La parter veți găsi camera de zi (plus canapea extensibilă), cu bucătărie și baie. La etaj există un dormitor cu două paturi de o persoană, iar la ultimul etaj al doilea dormitor cu un pat dublu. De aici se ajunge la terasa de pe acoperiș, cu o grădină frumoasă cu vedere la orașul vechi. Casa are un stil foarte special, cu perdele de manual și alte obiecte de artă populară tradițională grecească. Toate materiale (cum ar fi lenjerie de pat, perdele, etc) sunt pure și de înaltă calitate, cu un accent pe calitate, oferind o experiență unică pentru vizitatori, care vor putea să se bucure și să se relaxeze într-un mediu autentic.
Oaspeții au intreaga casa cu 3 etaje și acoperiș-terasă toate pentru ei înșiși!

Situat în inima orașului vechi cartier de Maheradika are o aură magică, datorită istoriei sale centenar pe care o vezi la fiecare răsucire și îndoire de străzile sale drogat-galeți.

Stația de autobuz publice centrale este foarte aproape de casa, la aproximativ o plimbare de 10 minute.

La cerere gazda, care este un pictor, poate organiza cursuri rapide de pe desen și pictură.
Eu voi fi mereu disponibil, dacă aveți orice întrebări sau nevoie de ajutorul meu.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB