DE ÎNCHIRIAT Casă, Loutraki, Korinthia, Grecia, 76, Sxolis Michanikou

DE ÎNCHIRIAT - Cod. 34018

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 300 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 3

O vilă nou construită, cu piscină, la numai 200 de metri de plajă, este gata să vă întâmpine pe vacanțe.
O alegere ideală pentru familiile mari sau pentru un grup de prieteni cu cinci dormitoare și trei băi, această casă oferă vacanțe fără stres într-una dintre cele mai populare zone din peninsula Peloponez, în Loutraki.
Relaxați-vă lângă piscină sau bucurați-vă de o cină romantică în această vilă liniștită și sigură.
Spațiu intern: La primul etaj există o cameră de zi foarte spațioasă, cu două canapele din piele și un cablu T / V, o sufragerie, o bucătărie în aer liber, un dormitor cu un pat dublu, încă un dormitor cu o cameră twin și un singur pat și o baie. Bucătăria este modernă și complet echipată cu o mașină de cafea construită, care mănâncă cafea proaspătă și toate dotările complete. La etajul 2 există un dormitor cu pat dublu, un dormitor cu un pat de o persoană, o baie, un birou, o banda de alergare și un salon secundar mic cu TV și șemineu secundar. În subsol există un al doilea kithen, cu un living mic, șemineu, un dormitor cu un pat dublu și o baie. Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat, cu T.V. și wi-fi. Spațiu exterior: Există balcoane care înconjoară clădirea, o zonă Bbq, o grădină frumoasă cu iarbă și copaci care oferă intimității absolute chiriașilor. Există un hamac mare pentru relaxare lângă piscină și o mulțime de jucării pentru copii. Piscina încălzită este gata de utilizare chiar și în zilele reci de iarnă.
Situat aproape de centrul orașului Loutraki, la doar 300 de metri de Casino, cu acces ușor pe jos până la plajă, spa, restaurante și baruri.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB