DE ÎNCHIRIAT Casă, Plaka, Crete, Crete, Grecia, Epana Pines

DE ÎNCHIRIAT - Cod. 28148

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 150 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 2

Inchiriem casa situata in insula Creta, zona Elounda/ Plaka, in apropierea orasului Agios Nikolaos, la iesirea din satul Epano Pines. Acest sat se afla la o altitudine de peste 200 de metri, iar aproximativ 60 de persoane traiesc aici.

Casa dispune de facilitatile necesare unei vacante confortabile si de neuitat. Aceasta se afla intr-o zona retrasa. Vederea din camere/ terase/ curte este incomparabila, in zilele senine putandu-se vedea partea estica a insulei, iar in zilele obisnuite insula Kolokytha si golful Mirabello cu barcile de pescari si navele de turisti.

In zone apropiate, exista plaje luxoase, dar si plaje salbatice.

Casa este compusa din 2 apartamente ce pot fi inchiriate impreuna sau separat si are o curte plina de vegetatie diversa.

Apartament parter - in acesta pot fi gazduite pana la 4 persoane. Apartamentul are 2 dormitoare, fiecare cu pat dublu, bucatarie, living, 2 bai, o terasa.

Apartament Etaj - in acesta pot fi gazduite pana la 4 persoane. Apartamentul are 1 dormitor cu pat dublu, bucatarie open space, living cu un 1 pat dublu, o baie si o terasa.

Ambele apartamente sunt utilate cu echipamentele/ facilitatile necesare unei vacante comode (aragaz, cuptor, frigider, cafetiera, fierbator apa, TV, acces la Internet, masina de spatat rufe, aer conditionat, parcare).
In aceste apartamente nu se fumeaza.

Pentru a putea vizita uimitoarea insula si imprejurimile recomandam o masina. Niciun autobuz nu circula pana in sat. Taxi-ul din Elounda costa in jur de 10 €. Puteti lua un autobuz din Elounda sau Plaka spre Agios Nikolaos.

Casa este ideala pentru a petrece o vacanta cu familia sau prietenii si pentru a vizita insula Creta.
Apartamentele pot fi inchiriate pentru minim 3 nopti.

Preturi:
Apartament etaj – 70 euro/pe noapte in perioada mai – septembrie, cu exceptia perioadei 23 iulie- 30 august cand pretul pe noapte este de 85 euro.

Apartament parter – 130 euro/pe noapte in perioada mai – septembrie, cu exceptia perioadei 23 iulie- 30 august cand pretul pe noapte este de 150 euro.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB