DE VÂNZARE Vilă, Marousi, Athens, Grecia, Themistokleous 27

DE VÂNZARE - Cod. 20694

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 300 m²
  • Camere: 11
  • Podea: 3

Proprietatea este un zbor din două și o casă poveste jumătate, în total, de 300 mp ms. Terenul pe care se află casa este de 450 mp ms. Zona este aproape de stația de metrou (8 minute de mers pe jos), și este, de asemenea, deservite de un autobuz local, municipal, care se oprește mai mult sau mai puțin în afara casei. Există școli precum și posturile de pepinieră, la câțiva pași de casa. Zona este caracterizată ca un calm si "prietenos", zona în care vecinii "cunosc" reciproc și majoritatea oamenilor care trăiesc acolo au trăit mulți ani.
Casa este împărțit în două case independente, una pe partea de sus a altor fiecare cu intrare proprie (situat la o stradă colț).
Parterul este de 115 mp ms, construit în jurul valorii de 1961 de piatră. Acesta are două dormitoare, o baie din marmură, un living mare, cu un loc de foc de operare, o bucătărie cu o sală de mese separată și o cameră în plus, care poate fi folosit ca un birou sau altceva. Momentan nu sunt dulapuri, la aproape fiecare cameră. Acesta este înconjurat de o verandă mare și are acces la o grădină care este în jurul valorii de casa. Există un spațiu de parcare interioară pentru doua masini. Un subsol este utilizat ca o cameră de depozitare pentru parter, unde sistemul de încălzire centrală este situat, de asemenea încălzirea ambele case.
Casa de la primul etaj este un apartament pe două etaje (un an și jumătate etaj), la 185 mp ms, construit în jurul 1974 în cazul în care primul etaj are un living mare, cu un loc de foc de operare, bucătărie cu o sală de mese separată, două dormitoare și o baie. Ea are, de asemenea, o verandă spațioasă în jurul casei. Al doilea etaj are inca doua dormitoare ambele cu balcoane mici și o baie mare.
Interiorul acoperișului (mansarda) este folosit ca o zonă de depozitare pentru casa la etaj și nu există dulapuri la fiecare cameră.

Întrebări despre această proprietate


Free real estate ads
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
Accept procesarea datelor personale*
Anulaţi
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB