DE VÂNZARE Altele (rezidenţiale), Athens, Attica, Grecia, Agious Thedorous, Attica

DE VÂNZARE - Cod. 36701

  • Tipologie: Altele (rezidenţiale)
  • Zona: 556 m²
  • Camere: 5
  • Podea: 2

Casă de vânzare în Grecia, aflată în "Agious Theodorous", una dintre principalele atracții turistice din țară. Casa este situată în apropierea mării și este situată și pe faleza montană. Un loc minunat de a trăi și de a vă odihni, cu un climat perfect în toate cele patru sezoane. Întreaga zonă are vile și aici se află numeroase personalități grecești.
 

Detalii despre proprietate:

Suprafața imobilului680 m2

Suprafața vilei 110 m2

Suprafața depozitului de 14 m2

Suprafața grădinii_556 m2

 

Casa se vinde complet echipata cu mobilier, sistem de alarma instalat, izolatie acustica, geamuri termopan izolate, hidroizolate, de cea mai buna calitate, cu geam dublu.

Casa are, de asemenea, în multe obiecte valoroase. Cumpărătorul, alături de mobilier, va avea în proprietate și alte obiecte (cum ar fi: o barcă de surf, două biciclete de munte, o barcă cu motor, o remorcă de 4,5 metri lungime, o barcă de navigație olimpică). În casă există două depozite de apă folosite pentru udarea grădinii (pentru a evita utilizarea apei potabile), instrumente și echipamente pentru grădinărit, pompe pentru udare, un sistem de preparare a băuturilor alcoolice, două butoaie de lemn și metalice etc. De asemenea, este inclusă în vânzare un mic vehicul Fiat 1.1cc Cabriolet, care este inclus în vânzare, pentru a ajuta familia pentru transportul zilnic și serviciile sale.)

Casa are două etaje. La parter se află livingul principal și are și un șemineu, o bucătărie complet utilată, o toaletă și alte facilități utile. Între timp, al doilea etaj este în prezent un atelier (datorită profesiei de proprietar care este pictor) și un dormitor.

Grădina este înconjurată de copaci decorativi de peste 4 metri înălțime (mai vechi de 20 de ani) și de măslini (mai vechi de 100 de ani), 3 lămâi, 3 portocali și un mandarin. Terenul grădinii este bogat și poate cultiva orice fel de copac și legume, ceea ce vă va permite să plantați produse bio în grădina proprie.

Proprietatea este situată la 65 km distanță de Atena, care este la doar 35 de minute de mers pe jos de la oraș. Proprietatea este la 20 km de Korinthos sau la 10 minute distanță.

De asemenea, apele termale din Loutraki, renumite pentru efectul lor de vindecare, se află la numai 20 km distanță.

În zona de coastă, unde se află o casă, se află multe insule care sunt destinații turistice, cum ar fi Poros, Aigina, Agistri etc., care pot fi ușor vizitate cu barca.

Locul este o proprietate ideală la malul mării într-una din cele mai bune și mai turistice zone de plajă din Europa.

Prețul imobilului: 305.000 euro (negociabil)

Brokerul și actualul proprietar al imobilului vor fi la dispoziția cumpărătorilor pentru un an întreg după cumpărare, pentru a facilita stabilirea, contactarea cu terți în zonă și pentru a ajuta gestionarea proprietății în cel mai sensibil și economic mod posibil.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB