DE VÂNZARE Casă, Pyrgi, Khios, Grecia, ts

DE VÂNZARE - Cod. 39932

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 5092 m²
  • Camere: 2
  • Podea: 2

Teren de dezvoltare și reședință ideală pentru familie

Chios este situat în Marea Egee de Nord-Est. Este cunoscut ca unul dintre cele mai probabile locuri de naștere ale lui Homer, precum și matematicienii antici Hipocrate și Enopide.

Insula este foarte aproape de coasta Asiei Mici, la doar 3,5 mile marine de la Cape Pounta până la Erythrea Inland, în Cesme. Este a cincea cea mai mare insulă greacă (904 kilometri pătrați), cu o coastă de 213 kilometri și o populație de 54.000 de locuitori.

Unitatea regională din Chios include insulele Chios, Psara, Antipsara și Oinousses.

Chios este o insulă muntoasă. Câteva văi sunt formate în regiunile de sud și est ale insulei. Muntele Pelineo are vedere spre partea de nord a insulei, cu cel mai înalt vârf, Profitis Helias, situat la 1.297 m. Insula Chios este cunoscută pentru peisajul său pitoresc și, de asemenea, pentru climatul mediteranean, cu ierni blânde și precipitații rare vara. De multe ori sunt vânturi de nord-nord-vest, iar temperatura medie în vară variază între 24 - 26o C (75,2 - 78,88 F).

Principalele produse locale sunt mastic, citrice, ulei de măsline, smochine și vin. Chios mastic este un produs unic.

În această insulă frumoasă și fabuloasă, este situată reședința noastră ideală.

Reședința poate fi reconstruită și utilizată în scopuri profesionale, la fel ca reședința hotelului sau chiar a aerului. Datorită parcelei, legea elenă permite proprietarului să construiască orice altă clădire dorită de vânzători. De asemenea, vânzătorul poate deține „Visa de Aur” datorită investiției.

Terenul are o suprafață totală de 5091,58 mp și este construit capabil în conformitate cu reglementările actuale. Τ coeficientul de structură este de 0,2%, cu potențialul de construcție într-o suprafață de 1010 mp. Proprietatea este situată la Pyrgi of Chios, în locația Agios Isidoros. În teren, o clădire cu două etaje este inclusă cu 80,45 mp fiecare etaj. La primul etaj reședința include living, bucătărie, baie, 1 dormitor principal și 1 dormitor. Etajul inferior poate fi reconstruit așa cum dorește proprietarul.

Terenul este, de asemenea, plin de copaci, cum ar fi 107 copaci mastic, 1 migdale, 1 copac, 2 smochine, 9 măslini, 19 rădăcini de podgorii.

Reședința este situată la 300 de metri de sat și școala primară, la 150 de metri de centrul de sănătate, la 500 de metri de muzeul mastic, la 25 km de capitala Chios și de aeroport și la 5 km de cele mai bune plaje ale insulei Komi și Emporio. Plaja Komi este situată în partea de sud-est a insulei, la 6 km de satul tradițional Komi și la 30 de minute de orașul Chios. Este o plajă mare cu nisip, cu facilități precum umbrele și șezlongurile. De asemenea, puteți închiria biciclete, canoe și alte jocuri de apă.

În timpul sezonului înalt cafenele populare, baruri și taverne fac din Komi o destinație foarte populară.
Emporios este un mic port pitoresc, care a devenit celebru din cauza litoralelor din apropierea Mavra Volia. La mică distanță de port, există trei golfuri succesive cu ape adânc de culoare albastru închis. Chiar în spatele nostru, sunt dealuri înalte bruste. Pietrele negre și peisajul sălbatic este un rezultat al activității vulcanice a trecutului îndepărtat din zonă. Înotul în Mavra Volia este o experiență care nu trebuie ratată!

Un alt motiv pentru a vizita zona este situl arheologic care a fost deschis recent publicului. Acropola și așezarea neolitică din secolele VI și VII î.Hr. a fost deschis publicului după finalizarea săpăturilor și cercetărilor efectuate de Ministerul Culturii. Urcarea pe Acropole merită efortul, deoarece la atingerea vârfului veți fi recompensat cu o priveliște magnifică. Acropola este accesibilă și persoanelor cu dizabilități.

Există 2 videoclipuri disponibile care pot fi trimise prin e-mail celor interesați.

Prețul total este de 630.000 de euro, dar poate fi negociabil.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB