DE VÂNZARE Vilă, Anafi, Cyclades, Grecia, Vaja

DE VÂNZARE - Cod. 30244

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 360 m²
  • Camere: 8
  • Podea: 2

Vila este situata pe insula Anafi, cel mai sudic din insulele Ciclade, la 30 km sud-est a insulei Santorini, în afara localității singurul sat existent pe insulă, pe un deal cu vedere uimitoare în cea mai liniștită zona „insulă. Insula se bucura de un turism de masă nu, dar de calitate și este potrivit pentru cei care se bucură de natură, viața simplă, o mare și frumoasă plaje frumoase.
Vila este nou construita, completat pe plan intern cu unele referitoare la activitatea externă care urmează să fie finalizate (terasarea și finisarea suprafețelor pentru grătar și solar). Terenul este de 5.000 de metri pătrați; calpestatile suprafata vilei este de 360 ​​de metri pătrați, cu o alta terasa spectaculoasa de 90 mp, din care vă puteți bucura de vedere la mare și apus de soare pe insula Santorini, precum și partea de sud a insulelor Ciclade (Santorini, Ios, Sikinos, Heraklion). Poate fi extins cu alte 170 de metri pătrați de locuințe independente. La parter: garaj, sala de jocuri, depozit și pivniță. La primul etaj: bucatarie mare, living mare, 3 dormitoare si 2 bai. materiale de înaltă calitate de constructii, finisaje de lux, incalzire prin pardoseala, panouri solare, croitorie bucătărie, aragaz ceramică castellamonte.
Clădirea este frumos și aspect elegant, exterior realizat în întregime din piatră locală, în stilul tipic de Anafi cu bolti baril. Pereții groase (40cm) sunt parțial constituită dintr-un zid de cărămidă dublă cu izolație internă și, de asemenea, în parte de ziduri de piatră interioare. Există și alte clădiri similare pe insulă.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Anuntul postat de privare de
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB