DE VÂNZARE Vilă, Marathia, Zakynthos, Grecia, Marathia

DE VÂNZARE - Cod. 41323

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 180 m²
  • Camere: 5
  • Podea: 3

Nr. 2 UNITĂȚI REZIDENȚIALE DE NOUĂ CONSTRUCȚIE
Locație: PARCUL NAȚIONAL MARIN
MARATHIA, INSULA ZAKYNTHOS (Grecia)

Marathìa, zona de construcție în cauză, are un interes natural-peisagistic ridicat, deoarece este Parcul Național Marin pentru reproducerea broaștelor țestoase marine Caretta-Caretta și a sigiliului călugăr Monacus-Monacus. Este considerată cea mai frumoasă zonă rezidențială nu numai a întregii insule, ci și printre cele mai frumoase din toată Europa. Din ianuarie 2012, ca urmare a noii legi de urbanism pentru protecția coastelor și a parcurilor marine, terenurile cu caracteristicile cerute de guvernul elen pentru construirea de clădiri pentru uz rezidențial sau comercial sunt practic inexistente.
Investițiile imobiliare efectuate în acest domeniu, din motivele menționate mai sus, sunt supuse interesului internațional și sunt în mod constant reevaluate.
Fiecare dintre cele patru vile are un drum de acces privat și teren propriu (Unitatea 3: 807 mp și Unitatea 4: 1.520 mp) + părți comune. Parcare privată.
Suprafața fiecărei unități: 125 mp. + verande și terase distribuite pe 3 etaje;
posibilitatea de a transforma fiecare vilă în 2 apartamente separate cu intrări și scări independente. Subdiviziunea interioară a caselor poate fi modificată în funcție de nevoile dumneavoastră. Excavarea pentru construcția viitoarelor piscine a fost deja efectuată (costul piscinelor nu este inclus în prețul de vânzare).

Prețul solicitat
Suma se referă la achiziționarea proprietăților în starea în care se află la sfârșitul celui de-al doilea pas al lucrărilor din martie 2021 (săpături, fundații și structuri din beton armat finalizate) și sunt valabile până la 1 octombrie 2021, data pe care vor începe lucrările secțiunii a 3-a.
Un acord cu o companie locală de construcții pentru realizarea completă a lucrărilor a fost cuantificat în martie 2021 la 100.000 EUR pentru fiecare unitate individuală. Este disponibilă o specificație a cheltuielilor

Vila nr. 3: 200.000 € (300.000 € construcție completă „la cheie”, piscină neinclusă)
Vila nr. 4: 240.000 € (340.000 € construcție completă „la cheie”, piscină neinclusă)

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB