DE VÂNZARE Casă, Fourka, Kassandra, Grecia, ΣΚΑΛΑ ΦΟΥΡΚΑΣ

DE VÂNZARE - Cod. 43531

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 136 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 0

Maisonette cu trei (3) nivele, 136 mp, mobilata cu gradina de folosinta exclusiva de 700 mp. în Skala Fourka, Halkidiki. Maisonette este în stare excelentă și constă la primul nivel dintr-o singură zonă confortabilă de living-bucătărie și o baie complet utilată și mobilată. Livingul insorit cu decorul complet si estival (canapele, dulap TV, biblioteca, bufet, lampadare, fotolii) este ceea ce se vede la intrarea in spatiu. Sunteți formați și dintr-o cameră sau zonă de depozitare. Cele 2 camere de la etajul 2 au acces la un balcon in jurul perimetrului, cu o priveliste foarte frumoasa. Marea surpriză este Mansarda, un spațiu amenajat cu grijă și dragoste, creând astfel un dormitor matrimonial cu baie proprie. Mansarda decomandată va răsplăti proprietarii cu liniștea și priveliștea neobstrucționată asupra Mării.

Nevoile de incalzire si racire sunt acoperite de aparate de aer conditionat, exista rezervor de apa pentru perioadele de nevoie si un depozit exterior de 10 mp. Grădina de 700 mp. este mustul proprietății, priveliștea vastității mării este uluitoare, Egee la picioarele tale până întâlnește orizontul. Aceasta este o proprietate excepțională proiectată conform cerințelor moderne de vacanță și la doar câțiva pași de plajă și de albastrul nesfârșit. Într-o grădină verde, sigură pentru micii noștri prieteni, vă puteți bucura de apusul încântător al Mării Egee. Toate caracteristicile de mai sus fac ca proprietatea sa fie ideala pentru o casa de vacanta dar probabil si pentru o investitie cu un randament foarte bun, pentru cei dintre voi care cautati un raport calitate/pret in piata.

În complexul imobiliar există un loc de joacă și un teren de baschet/fotbal.
Există, de asemenea, un bar și pază 24 de ore din 24/365 de zile pe an de către un agent de pază care locuiește în așezare.

În cele din urmă, casa este dată ca air bnb în ultimii 3 ani cu o medie de 230 €/noapte. Iată recenziile persoanelor care au stat în casă.

https://www.airbnb.gr/rooms/44706928?guests=1&adults=1&viralityEntryPoint=1&s=76&source_impression_id=p3_1710243545_R54S%2F9YZsYQizNaA

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB