DE VÂNZARE Casă, Marathokampos, Samos, Grecia, Marathokampos

DE VÂNZARE - Cod. 43407

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 100 m²
  • Camere: 2 bedrooms 1 living
  • Podea: 2

De vânzare casă minunată în Samos, ideală pentru casă de vacanță sau reședință permanentă. Proprietatea este situată într-o zonă liniștită și verde din Marathokampos, accesibilă cu mașina în cadrul așezării. Dispune de spatiu interior de 99mp , configurat pe doua nivele cu scara interioara . La parter se afla o bucatarie moderna si functionala cu sloturi pentru electrocasnice incorporabile, un living luminos si o zona de luat masa asemanatoare precum si o baie cu cada. La primul etaj sunt doua dormitoare spatioase cu dulapuri, aer conditionat si o terasa minunata cu vederi nelimitate asupra naturii si imprejurimilor. Proprietatea dispune de asemenea de un depozit, usa de paza si incalzire independenta pe ulei. Parterul este construit din piatră, iar primul etaj este construit ca o mansardă. Este renovat cu materiale de înaltă calitate și gust. Pretul este de ----euro si este negociabil si fara comision de broker.

Această casă este o oportunitate excelentă pentru oricine iubește natura, marea și liniștea. Este situat într-o zonă turistică căutată și în plină dezvoltare din Samos, cu istorie bogată, cultură și frumusețe naturală.

Informații de contact și arătați interes:

Pentru mai multe informatii si o programare de vizualizare a proprietatii ma puteti contacta la numarul de telefon de mai jos sau sa imi trimiteti un mesaj. Voi fi bucuros să vă văd personal și să vă arăt această oportunitate unică de a deține propriul colț în natură.

Nu ratați această oportunitate!

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB