DE VÂNZARE Teren construibil, Agios Nikolaos, Crete, Grecia, Ammoudara

DE VÂNZARE - Cod. 40614

  • Tipologie: Teren construibil
  • Zona: 2964 m²
  • Camere: 0
  • Podea: 0

De vânzare teren construibil de 2964 mp, situat pe insula Creta în zona Ammoudara, la sud de capitala provinciei Lassithi, Aghios Nikolaos.
Terenul se bucură de o poziție strategică și privilegiată cu vedere la mare și la munte și situat între cele două plaje principale cu nisip: plaja Almyros și Ammoudara. Distanța de la mare este de 190mt.
Terenul are autorizație de construire pentru una sau mai multe case până la un total de 800 mp (plus subsol, plus mansardă).
Terenul poate fi, de asemenea, împărțit în două loturi de 1482 m2, cu posibilitatea de a construi una sau mai multe case până la un total de 400 m22.
Terenul este accesat de pe un drum asfaltat secundar care intră pe drumul provincial și există curent electric, apă și linii telefonice cu internet în bandă largă.
Distanțele față de punctele de interes sunt următoarele:
- Distanța de la plaja Almyros: 400mt
- Distanta de la plaja Ammoudara 800mt
- Distanța de la orașul Aghios Nikolaos 2,5 km
- Distanța de la aeroportul Heraklion 64 km

Aghios Nikolaos este șeful provinciei Lassithi și este situat la doar 50 de minute de Aeroportul Internațional Heraklion.
Populația ajunge la 20.000 de locuitori și orașul are mai multe bănci, supermarketuri, magazine de tot felul, medici de tot felul, farmacii, un spital modern, piscină publică, terenuri de tenis, port de agrement, teren de minigolf, creșe, școli elementare, medii și superioare, o facultate universitară și multe alte servicii.
Clima este considerată una dintre cele mai bune, cu temperaturi moderate care rar depășesc 35 ° C vara și nu scad sub 10 ° C iarna. Clima uscată, combinată cu frumusețea naturală a locului și lipsa criminalității, a atras un număr mare de vizitatori care au ales să se stabilească definitiv.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB