DE VÂNZARE Vilă, Kythira island, Peloponnese, Grecia, HYDRA

DE VÂNZARE - Cod. 30968

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 284 m²
  • Camere: 2-3
  • Podea: 2-3

Vila Splendid pe o insulă idilică
Pe această insulă idilică protejată (patrimoniu), în cazul în care transportul motorizat este interzis prin lege și în cazul în care toate circulația se face de picioare sau de catâr, această proprietate detașat și complet mobilat oferă pe mai multe terase panoramice uluitoare City- & seaviews în răsăritul și apusul soarelui.
ACEASTA ESTE AAA LOCALIZARE doar pentru câteva fericit.
Construit în 2009, cu cele mai bune materiale si finisate impecabil, toate tehnologiile moderne incluse, garantează luxul și confortul într-o liniște naturală completă, în continuare, cu posibilitate de contact la lumea exterioară.
Casa este ușor accesibil, la 15 mers pe jos pe un drum neted și blând pantă (8 'pentru a merge în jos la Harbor), acest lucru în contradicție cu alte case, uneori, foarte greu accesibile pentru persoanele în vârstă.
Aici poate rămâne perioade în scurt timp sau în perioade mai lungi, singur sau cu oaspeții, să se odihnească afară, cred că noi strategii sau pur și simplu petrecere.
Pe de o suprafață locuibile 160m² găsește 2 camere de zi mari (1 la nivelul solului, 1 sub arcade), 2 bai confortabile si 2 dormitoare. O mulțime de spațiu pentru a aranja un 3rd.
bucatarie complet echipata (SMEG), de gătit cu gaz și electrice, spălătorie cu mașină de spălat și uscător de rufe.
O multime de spatii de depozitare, mobilierul interior, cât și exterior este rafinat de top-class (vine de la Zanotti, B & B, etc) și este în stare perfectă; sunt incluse în preț.
Izolarea extrem de bine, 3 aer-condiționări, soba suedeză STUV, iar obloanele interioare de pe geamul dublu asigura un climat constant bunăstare; ca pentru ecologie L 18,000 cisterne reciclează apa de ploaie și apa de canalizare este conectată la instalația de desalinizare.
Sol aici este foarte puține și noi construcții sunt aproape interzise; această proprietate stă la 284 mp teren, chiar în fața bisericii, nici o șansă ca noile case vor bloca vizualizarea. Și nici mass-turism modifică această insulă liniștită; încă ar putea exista o șansă ca unul este invitat să asiste la nunta o celebritate internațională într-una dintre biserici ...
lui Heli poate ateriza pe un fotbal de teren destul din apropiere.
Vorbită este această situație financiară A BARGAIN: doamna casei a privit în sus pentru alte orizonturi și pentru acestea stabilește prețul său sub valoarea de piață. creștere permanentă a acesteia este în valoare de aici garantat.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB