DE VÂNZARE Casă, Mastichochoria, Khios, Grecia, Vessa, Mastichochoria

DE VÂNZARE - Cod. 37036

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 127 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 2

"Casa tradițională" este situată în VESSA - așezare medievală, MASTICHOCHORIA - Chios. Este o clădire cu două etaje, arhitectura medievală - construită din piatră, acoperită cu arcuri. A fost construită după 1860, când a fost extinsă așezarea Vessa. Este caracterizat ca o clădire tradițională. A fost renovată în 2007 și a fost transformată ca o pensiune - Hotel tradițional, împreună cu o altă clădire mai mare. Casa este formata din: GROUND FLOOR: E = 46,50 mp. PRIMUL PLATA: E = 80,97 mp. TOTAL: E = 127,47 mp. GROUND FLOOR se compune din:
1. Intrarea centrala si scara catre primul podea. 2. Bucătărie și o mică sală de mese cu șemineu, complet mobilată. 3. Cameră cu baie în spate. În cameră există o baie. Parterul este dotat cu aer condiționat.
PRIMUL PLOOR este format din: 1. Scară și hol, cu acces la încăperi și terasă. 2. O cameră mare cu o baie privată. Camera are șase ferestre perimetrice. Are, de asemenea, un dulap, aer condiționat, Tv. Este mobilat complet. 3. O cameră mai mică, cu o baie privată. Camera are o fereastră în fața clădirii. Are un dulap, aer condiționat, TV. Este complet mobilat. Există posibilitatea de a comunica cele două camere. 4. Curte-terasă între camere.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB